Het is erg belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen u als uitvaartondernemer en mij als freelance uitvaartbegeleidster. Ik vertegenwoordig uw bedrijf en ben uw visitekaartje. Voordat ik een uitvaart voor u kan regelen, is het wenselijk dat ik enkele dagen meeloop in uw bedrijf, zodat ik inzicht krijg in uw werkwijze. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Wat heb ik te bieden?

In de uitvaartbranche is het vaak hollen of stilstaan. U kunt mij inschakelen op het moment dat u (tijdelijk) extra capaciteit nodig heeft of bijvoorbeeld bij waarneming tijdens uw vakantie of bij ziekte.

Alle zaken rondom het regelen van de uitvaart neem ik u graag uit handen. U kunt denken aan:

  • Het verzorgen van een complete uitvaart
  • Assistentie bij een uitvaart
  • Weekenddienst
  • Waarneming voor een langere periode ivm ziekte of vakantie

Omdat ik inzicht heb in uw bedrijfsvoering is mijn integriteit een belangrijke factor. Wanneer er een verzoek aan mij wordt gedaan door een particuliere opdrachtgever, breng ik de uitvaart onder bij één van mijn opdrachtgevers. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat ik, namens uw onderneming, een vertrouwde en professionele indruk bij de nabestaanden achterlaat. 

Mocht u interesse hebben in mijn diensten, of verwacht u in de toekomst een helpende hand nodig te hebben, dan kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.